‘Sereen-proof’ inrichten deel 2: stylen (woontextiel)

37a857a2-aa59-495e-9691-6ca9607a3a69

By Esther Huisman

In deze blogserie nemen we je mee in onze adviezen en shoptips met betrekking tot het rustgevend inrichten van je interieur. In dit tweede deel staan we stil bij het stylen van je interieur d.m.v. herfstachtige woontextiel. Denk bijvoorbeeld aan kussens, plaids, wandkleden en vloerkleden.

De key om je interieur sereen en prikkelproof te maken, is gezelligheid en het warme thuisgevoel! Daardoor voelen mensen zich over het algemeen op hun gemak en dat zorgt er weer voor dat je kunt ontspannen in jouw eigen huis. Daarom wil ik vandaag leuke woontextiel en sfeerverlichting tips met jullie delen en omdat het alweer herfst is, wil ik het ook in de herfstsfeer doen, om je huis weer herfstproof te maken! Het voordeel van het herfstseizoen is dat de kleuren, materialen en stoffen van textiel erg warm zijn! Is het niet qua stof, dan is het wel qua kleur. Terwijl buiten alles guur en regenachtig is. Dit geeft een extra groot contrast, waardoor je over het algemeen automatisch liever binnen zitten, omdat het daar een warm en geborgen plekje is! Dit is ook één van de redenen dat het herfstseizoen één van mijn favorieten seizoenen is qua interieur, daarom wil ik je graag meenemen door een paar leuke herfst items! Voor elke stijl wat wils.

Hieronder vind je onze aanbevelingen (inclusief stijl, merk en prijs). Non-spon overigens! :D. Onder de afbeeldingen staan links waar je wordt doorverwezen naar de site waar je het artikel kunt kopen. 

Dit waren een aantal tips om je interieur te stylen met woontextiel! Ik hoop dat jullie er wat aangehad hebben en als jullie nog meer tips hebben, laat het hier zeker weten! Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Hieronder vind je de weblinks naar deze producten.

  1. Linnen kussen – H&M – 12,99
  2. Groen plaid – Zara Home- 45,99
  3. Laagpolig vloerkleed – Casa – 34,95
  4. Industrieel wandkleed – Homedeco – 65,00
  5. Roestbruin plaid – HKliving – 39,95
  6. Velours, rond sierkussen – Jysk – 6,00
  7.  Bohemian wandkleed – Junglehome – 39,95
  8. Leren kussen – Xenos – 12,99
  9. Groen vloerkleed – Zeerfraai – 129,00
  10. Poeder roze kussensloop – Deens – 34,50

P.S. Deze blog is onderdeel van de serie ”Sereen-proof’ inrichten”. Heb jij een suggestie of vraag (m.b.t. deze serie of een compleet andere vraag m.b.t. het creëren van rust in je huis), laat het ons weten! Dat kan via een reactie onder deze blog, via een mailtje (info@sereendesign.nl) of via een DM op instagram (sereen.design) en wie weet krijg jij in één van de volgende blogs of via een persoonlijke berichtje van ons antwoord op jouw vraag!