‘Sereen-proof’ inrichten deel 3: organiseren (keuken)

shche_-team-0dszrg9-V1o-unsplash

By ESTHER HUISMAN

In deze blogserie nemen we je mee in onze adviezen en shoptips met betrekking tot het rustgevend inrichten van je interieur. In dit derde deel staan wij stil bij het organiseren van je keuken, door middel van handige tools, denk aan kruidenkistjes, keukengerei houder, theedoekhanger en meer..

Een voorwaarde om je interieur rustgevend over te laten komen is dat de rommel weggewerkt is. Dat betekent niet dat een interieur niet een quasi-rommelige look kan hebben, zoals een bohemian interieur, waar je ongetwijfeld meer planten en accessoires in de keuken gaat zien, dan bij iemand met een meer minimalistische stijl. Het gaat vooral om de rommel of spullen die je niet hoeft te zien als je het niet gebruikt. Denk aan keukengerei overal en nergens en doeken die rondslingeren. Dit is iets wat een onrustig en chaotisch gevoel kan geven in je hoofd, vooral ook als je deze dingen weer gaat gebruiken en als je bij wijze van spreken eerst een kwartier moet zoek naar al deze dingen is dat natuurlijk helemaal niet fijn en ook zonde van je tijd. Daarom is het belangrijke dat je vaste plekken voor spullen hebt in je keuken en dat het goed georganiseerd is, daarom wil ik vandaag een aantal handige tools met jullie delen die dit kunnen bevorderen.

Hieronder vind je onze aanbevelingen (inclusief merk, gebruiktip en prijs). Non-spon overigens! :D. Als je op de link onder de afbeeldingen klikt wordt je doorverwezen naar de site waar je het artikel kunt kopen.

Dit waren een aantal tips om je keuken te organiseren! Ik hoop dat jullie er wat aangehad hebben en als jullie nog meer tips hebben, laat het hier zeker weten! Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Hieronder vind je de weblinks naar deze producten.

  1. Houten kruidenkistje – H&M Home – 14,99
  2. Wijnrek – Sostrene Grene – 8,14
  3. Besteklade – Made.com – 35,00
  4. Messenblok – Blokker – 49,99
  5. Gouden theedoos – Xenos – 14,99
  6. Keukengerei houder – Xenos – 6,99
  7. Kruidenpotjes/opbergpotjes – Zara Home – 11,99 – 19,99
  8. Eierhouder – Dille en Kamille – 7,95
  9. Thee-/handdoekenrek – Made.com – 29,00
  10. Keukengerei houder – Dutchdeluxes – 29,95

P.S. Deze blog is onderdeel van de serie ”Sereen-proof’ inrichten”. Heb jij een suggestie of vraag (m.b.t. deze serie of een compleet andere vraag m.b.t. het creëren van rust in je huis), laat het ons weten! Dat kan via een reactie onder deze blog, via een mailtje (info@sereendesign.nl) of via een DM op instagram (sereen.design) en wie weet krijg jij in één van de volgende blogs of via een persoonlijke berichtje van ons antwoord op jouw vraag!