‘Sereen-proof’ inrichten deel 1: organiseren (opbergers)

julia-kuzenkov-CacMS4jmEjg-unsplash

By Janneke Overduin-Schot

In deze blogserie nemen we je mee in onze adviezen en shoptips met betrekking tot het rustgevend inrichten van je interieur. In dit eerste deel staan we stil bij het organiseren van je interieur d.m.v. opbergers. Denk bijvoorbeeld aan manden, bakken, canvas zakken en wandopbergers. 

Een voorwaarde om je interieur rustgevend over te laten komen is dat de rommel weggewerkt is. Dat betekent niet dat een interieur niet een quasi-rommelige look kan hebben, zoals een bohemian interieur, waar je argeloos een plaid over een bank gegooid zult zien of een verweerd vloerkleed op de grond ziet liggen. Het gaat er alleen om dat rommel die niet thuishoort in het interieur of afbreuk doet aan interieur weggewerkt is. Denk aan electronica, speelgoed, post, schrijfwaren, de was e.d. Vandaag delen wij shoptips met jullie voor manden en bakken waar je deze spullen in op kunt bergen, zodat je interieur (meer) rustgevend over zal komen.

Hieronder vind je onze aanbevelingen (inclusief stijl, merk, gebruiktip en prijs). Non-spon overigens! :D. Als je op de afbeelding klikt wordt je doorverwezen naar de site waar je het artikel kunt kopen. 

Dit waren een aantal tips om je interieur te organiseren! Ik hoop dat jullie er wat aangehad hebben en als jullie nog meer tips hebben, laat het hier zeker weten! Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Hieronder vind je de weblinks naar deze producten.

1. Bohemian hangmand – H&M – €14,99

2. Landelijke mand/tas met leren hengsel – Little Lofts – v.a. €32,95

3. Beachy look mandenset met deksel – Maisons du Monde – €38,98

4. Canvas speelgoedmand – Bulbby – €29,99 (incl. opdruk)

5. Rieten mand met pompons – Maisons du Monde – €22,95

6. Rieten appelmand – Ferm Living – €39,00

7. Velours poefs – Beliani – €89,00

8. Waskar – Made – €49,00

9. Pegboard Skådis – Ikea – v.a. €17,95

10. DIY – Memobord – VTWonen – prijs afhankelijk van materiaalgebruik

P.S. Deze blog is onderdeel van de serie ”Sereen-proof’ inrichten”. Heb jij een suggestie of vraag (m.b.t. deze serie of een compleet andere vraag m.b.t. het creëren van rust in je huis), laat het ons weten! Dat kan via een reactie onder deze blog, via een mailtje (info@sereendesign.nl) of via een DM op instagram (sereen.design) en wie weet krijg jij in één van de volgende blogs of via een persoonlijke berichtje van ons antwoord op jouw vraag!