Sereen-stijl kleurgebruik

micheile-henderson-MG4G0congO0-unsplash

By Janneke Overduin-Schot

Hoe verwerk je kleur in een ruimte? En gaat kleur samen met een Sereen-look? 

Veel mensen vinden het lastig om een kleur te kiezen voor hun ruimte, en laten de wanden daarom maar graag neutraal. Nu zou je denken, een Sereen ruimte, hoort daar wel kleur bij? Persoonlijk ben ik reuze fan van een natuurlijke look. Dus: veel natuurlijke kleuren en materialen. Maar tegelijkertijd ben ik van mening dat dit kleur niet hoeft uit te sluiten. Het gaat eigenlijk puur om de mate waarin het gebruikt wordt, en hoe het in het totaalplaatje verweven is!

 

Deze schoonheidssalon heeft dat wat mij betreft perfect gedaan! De sfeer is neutraal, en door de houten vloer en de bloemen en planten heerst er een natuurlijke sfeer. Maar tegelijk is er wel degelijk kleur in de ruimte, waardoor het warm en welkom voelt! De muur achterin heeft een hele mooie zachtroze kleur. Doordat de andere wanden gewoon wit zijn gebleven, en dit gecombineerd is met de balie van grijs-betonlook en het zwarte staal van de deur, is het niet te zoet. Het geel is een frisse tegenhanger! Deze ruimte laat zien dat je best verschillende kleuren in een ruimte kan hebben (wit, zwart, grijs, roze, groen, geel), zonder dat het onrustig oogt – of een disharmonie creëert. 

 

Los van het feit dat je alleen al Sereen wordt van de ruimte, biedt AB Beautycare ook heerlijke behandelingen waar je van ontspant! Echt een aanrader! 

Wil je ook zo’n behandeling boeken? (http://www.abbeautycare.nl/)

P.S. Als je boekt onder vermelding van SereenDesign dan krijg je 20% korting op een Facial!