WhatsApp Image 2020-06-09 at 14.26.53 (1)

Onze diensten zijn gericht op het bevorderen van welzijn, door het creëeren van rust in huis (of in zakelijke setting). Omdat wij deze diensten beschikbaar willen stellen voor een ieder die daar behoefte aan heeft bieden we onze diensten aan in verschillende prijsklassen. Van een los adviesgesprek, styling- of ordensessie tot een compleet adviespakket met in detail uitgewerkte ideeën incl. uitvoer van de ideeën – combineren is ook mogelijk. Bedenk hierbij goed wat aansluit bij uw budget en wensen!

LOS TE BOEKEN

advies/ontwerp

SNOEZEL-/ ONTPRIKKELRUIMTE
prijs in overleg
  •  

60 min. gesprek

ADVIES
-
75 excl. btw
  •  

Per ruimte

STYLEN
v.a.
149 excl. btw
  •  

Per ruimte

ORDENEN
v.a.
199 excl. btw
  •  
Pakketten
* Per ruimte
small
Adviesgesprek*
675
excl. btw

  • Intake


    2D-Ontwerp


    Kleuradvies    Advies aanschaflijst
    producten    Inmeting
    ruimte    Eén locatie bezoek
  • Lichtplan
Medium
Advies met uitgewerkte ideeën*
1325
excl. btw

  • Intake


    2D-ontwerp*


    3D-ontwerp*


    Kleuradvies


    Aanschaf producten naar beschikbare budget


    Inmeting ruimte


    Twee locatiebezoeken

  • Lichtplan
Populair
Large
Advies met in detail uitgewerkte ideeën*
Prijs in overleg

  • Intake


    2D-ontwerp*


    3D-ontwerp*


    Kleuradvies


    Aanschaf producten naar beschikbare budget


    Inmeting ruimte


    Locatiebezoeken in overleg


    Projectmanagement


    Styling
  • Lichtplan

 

*= 2D- en 3D-ontwerpen in de pakketten zijn per ruimte. Voor elke extra ruimte komt de standaard prijs voor deze dienst erbij op.

Vragen?

   Contact

   06 36 07 92 89

   info@sereendesign.nl

tanya-pro-jkOsKLMiEmA-unsplash

Training/Advies/Ontwerp snoezel-/ontprikkelruimte:

In ons werk komen wij vaak tegen dat kinderen op school, cliënten in instellingen en mensen op werk of thuis vaak overprikkelt worden door alle prikkels om hun heen.

Rumoerigheid, rommel, een mix van verschillende stijlen en kleuren; voor prikkelgevoeligen het recept tot overprikkeling. 

Een plek of ruimte om even helemaal te ontprikkelen, zonder veel prikkels om je heen, is dan een erg goed, bewezen hulpmiddel!

Daarom bieden wij deze speciale dienst aan! Samen kijken wij met u wat uw wensen en behoeftes zijn. Aan de hand daarvan adviseren/ontwerpen/realiseren wij ruimtes waar men zich kan terugtrekken, ontspannen en ontprikkelen.

Wij bieden deze dienst speciaal aan scholen & instellingen, maar ook u als particuliere klant kunnen wij deze dienst aanbieden.

Dus merkt u dat u(w) leerling, cliënt, kind etc. gevoelig is voor overprikkeling? Dan helpen wij u graag verder met deze speciale dienst.

Neem hieronder vrijblijvend contact op, dan kijken wij samen met u wat wij voor u kunnen betekenen!

stil-6j_x3xGGbaM-unsplash

Adviesgesprek

Heeft u een concrete vraag met betrekking tot het ‘Sereen’ inrichten van uw interieur? Bijvoorbeeld: 

– Ik wil graag rust creëren in huis, maar ik weet niet hoe? 

– Ik wil een nieuwe kleur op de muur, maar weet niet welke kleur me rustig maakt?

– Ik wil nieuwe meubels aanschaffen, maar ik weet niet in welke stijl ik het wil?

Wilt u slechts mondeling advies over uw vraag? Dan kunt u een los adviesgesprek boeken. U doet dat door dit formulier hieronder in te vullen. Wij nemen vervolgens contact met u op en plannen het gesprek van 60 minuten met u in. Wij zullen tijdens het gesprek online of op locatie direct advies geven. 

stephanie-harvey-PPA6wsuedeM-unsplash (2)

Styling

Is jouw ruimte in de basis in orde (vloer- en muurbekleding), maar zou je de ruimte graag nog inrichten in een bepaalde stijl – alleen weet je zelf niet hoe? Dan is dit wat voor jou!

Als je een losse styling-sessie boekt, zullen wij vooraf contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak bekijken we samen de ruimte en bespreken we de opties. Vervolgens kun je er voor kiezen om een budget ter beschikking te stellen en verrast te worden (terwijl wij ondertussen de items die passen binnen jouw wensenlijstje verzamelen), of je kan met ons mee gaan tijdens het shoppen; net wat jij leuk en handig vindt! Daarna gaan we terug naar de ruimte en doen wij onze magic! ;) En voila! Je kamer voelt als nieuw aan!

tu-tu-QZGQO3NvsLo-unsplash

Ordensessie

Wil jij hulp bij het ordenen van een ruimte of kast in huis? (denk aan je kledingkast, de voorraadkast, je studieplek o.i.d.) Maar weet je niet waar je moet beginnen?

Als je een losse ordensessie boekt, zullen wij contact met je opnemen om je wensen en behoeften te bespreken. Wat wil je graag ordenen? Waar loop je tegenaan? Wat wil je bereiken? Wij vragen je of je al opbergmateriaal in huis hebt, of dat dit nog aangeschaft moet worden. Zodra het opbergmateriaal binnen is, plannen wij een orden-sessie in. Wij komen langs om de gewenste ruimte te ordenen, en delen daarna onze tips met je hoe je deze ruimte geordend kunt houden.

Geïntereseerd in dit pakket?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

Geïntereseerd in dit pakket?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

Geïntereseerd in dit pakket?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!